Utilitzi aquest formulari que ens serà enviat per correo electrònic. Si inclou les seves dades podrem posar-nos en contacte amb vostè per respondre-li qualsevol pregunta.


Política de protección de datos       M
L’informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable estudicasado, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que poguessin ser del seu interès. estudicasado es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment.
L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació de les clàusules exposades.
Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació oposició, en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció estudicasado; C/ Tarongeta, 97 - 17200 Palafrugell. Tornar...